O nama

O nama

Stolarska radionica za izradu namještaja A STIL osnovano je 2007 godine,
sa sjedištem u Ostrošcu , općina Jablanica.

 

Radionica vrši izradu:

  • pločastog i masivnog namještaja;
  • unutarnje stolarije;
  • drvenih stepeništa i ograda;
  • i montažu podnih i zidnih obloga.

 

Vi birate - mi preuzimamo rizik!

Svim proizvodima se prilazi s veoma velikom pažnjom, od samog dizajniranja preko izrade do montaže . Izoštreno oko osposobljenih djelatnika ne dopušta ni najmanju grešku pri izradi.Važna stvar je što ste cijelo vrijeme u mogućnosti usklađivati svoj budžet sa željama i potrebama.

 

Garancija

Naši proizvodi imaju garanciju od 12-72 mjeseca, većim dijelom su „BEZUVJETNE GARANCIJE“a to su garancije da samo pozovete a mi o svom trošku dolazimo i popravljamo sve nenamjerne kvarove u roku od 2-48 sati ( zavisno od daljine ).

Koristimo materijal evropskih proizvođača

Namještaj koji izrađujemo je vrhunskog materijala u skladu sa strogom kontrolom kvalitete,moderan , jedinstven, opremljen najkvalitetnijim okovima i dodatnom opremom. Materijali koje koristimo za izradu namještaja su najkvalitetnijih top evropskih proizvođača koji se mogu naći na našem tržištu i to Egger, Falco, Fundermax, Duropal,Lesna, Rehau, Kastamonu, Kovinoplastika, Blum, Lama, Samet,...

   
     

Veliki izbor materijala( prirodnih i vještačkih) i boja omogućava jedinstvenost, ali i harmoniju sa ostatkom prostora ( kuhinje, ormari, komode,...). Primjer dajemo mogućnost kod odabira radnih kuhinjskih ploča, i to od : iverala, medjapana, drveta, granita, algranita, ....i mnogih drugih materijala koji se mogu koristiti u tu svrhu da bi djelovali besprijekorno i trajali. Kao zidnu oblogu u kuhinjama umjesto standardne keramike(između donjih i gornjih elemenata) koristimo : zidni panel, kaljeno staklo, granitne ploče.

 

     

 

Funkcionisanje radionice ne bi bilo lako da nemamo uvezanu mrežu dobavljača materijala , okova, opreme kao i kooperanata na izradi segmenata koji nisu u opisu stolarskog posla ( granitne ploče, kaljeno staklo....).

Misija: Naša je orijentacija ka izradi kvalitetnih i dugovječnih proizvoda.

Cilj: Izrada prepoznatljivog stila upakovanog u moderno i funkcionalno.

ASTIL

Stolarska radionica za izradu namještaja A STIL osnovano je 2007 godine, sa sjedištem u Ostrošcu , općina Jablanica.
Radionica vrši izradu:
-pločastog i masivnog namještaja
-unutarnje stolarije
-drvenih stepeništa i ograda
-i montažu podnih i zidnih obloga

Kontakt

Adresa: Ostrožac 88423,Jablanica
Bosna i Hercegovina

 

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Mobitel: +387 61-216-417