Pocetna
A STIL
Kuhinje
Američki plakari
ipage vs bluehost
"Vi birate - mi preuzimamo rizik!" Kvaliteta naših proizvoda i usluga je usmjerena na potrebe naših kupaca. 

Pocetna

Kuhinje

Kuhinje kao neizostavni dio namještaja u kući pored funkcijje koju obavlja treba da ima i estetsku ulogu u enterijeru Vašeg stana i da bude izrađena po vašoj meri.

Kuhinje spadaju u jedan od najbitnijih dijelova životnog prostora, u smislu vremena koje provodimo u njoj.

Galerija...

Dnevne sobe

Bez obzira da li u u njoj najviše vremena provodite sa prijateljima, kolegama ili nekim posebnim, kvalitetan i lijepo dizajniran namještaj je ključ stvaranja dobre atmosfere u Vašem domu.

Dnevne sobe moraj biti udobne, opuštajuće i u isto vrijeme i funkcionalne. Pogledajte galeriju i vidite da li Vam odgovara neka od ovih soba, u koliko imate neki prijedlog slobodno nas kontaktirajte jer mi pravimo onakve sobe kakve to Vi želite!

Galerija...

Američki plakari

Američki plakari ili plakari sa kliznim vratima, jako popularni u našim domovima, omogućuju iskorištenje prostora zbog vrata koja klize po svojim nosačima.

Ugradni plakari rade se uobičajeno u otvorima na zidu ostavljenim upravo za ovu svrhu i klasični plakari po mjeri koji se nalaze kao dio prostora u dnevnim sobama,hodnicima ili predsobljima urađeni po mjeri da bi taj prostor bio što adekvatnije iskorišten.

Galerija...

Kupaonice

Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi promisli jedino na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan, usudićemo se da kažemo, mali dio kupatilskog uređenja.

Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled, ono što ga čini funkcionalnim i estetski “našminkanim” je kvalitetan i dobro odabran kupatilski namještaj, koji zajedno sa ostalim dijelovima, stvara jedan kompletan prostor, dorastao svim potrebama koje traže ispunjenje.

Galerija...

Spavace sobe

Spavaće sobe su specijalno mjesto, nakon dugog radnog dana nema niceg boljeg od dobrog odmora. Prva stvar o kojoj je potrebno voditi racuna je krevet, udoban krevet je najbitnija stvar koja ce Vam pomoci da se opustite.

Naravno pored kreveta postoji još mnogo detalja koji su potrebni dobroj spavacoj sobi, kao na primjer nocni stocici, komode, ormari ili američki plakari, ogledala, police i slično...

Galerija...

Stepeništa i ograde

Stepništa od drveta različitih modela i rješenja.Izrađujemo ih od prvoklasnog drveta po izboru kupca.Takodje radimo stepeništa sa ogradom.

Galerija...

Parketi i vrata

Parket daje topliji izgled Vašem domu, stvara zdrav ambijent, lako se održava, uklapa se sa svime drugim u kući, svojim izgledom i sastavom štiti prostore od prašine koja uzrokuje razne alergije, jednostavno parket je savršeno rješenje za svaki dom.

Izrada drvenih vrata po mjeri i narudžbi kupca.Možete izabrati ulazna.balkonska,sobna,klizna vrata od punog drveta,furnira ili mediapana.

Galerija...

Dječije sobe

Dobar dizajn, maštovitost idejnih rješenja i kombinacija različitih vrsta materijala nije ograničen samo na odrasle,neka i Vaša djeca uživaju u modernim i kreativnim sobama.

Dječije sobe u kojima naša djeca odrastaju trebaju da budu jednako prijatane i lijepe za učenje i za igru.

Galerija...

Šadrvani, hodnici i ostalo

Izrada šadrvana, ljetnikovaca, nadstrešnica po Vašim nacrtima i željama
Uredite Vaše poslovne prostore,bašte,...

Galerija...

ASTIL

Stolarska radionica za izradu namještaja A STIL osnovano je 2007 godine, sa sjedištem u Ostrošcu , općina Jablanica.
Radionica vrši izradu:
-pločastog i masivnog namještaja
-unutarnje stolarije
-drvenih stepeništa i ograda
-i montažu podnih i zidnih obloga

Kontakt

Adresa: Ostrožac 88423,Jablanica
Bosna i Hercegovina

 

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Mobitel: +387 61-216-417